Carrière in winkel Management

Bekijk de vacatures

Werken als leidinggevende bij Trekpleister

Als filiaalmanager bij Trekpleister run je dé drogist bij jou in de buurt. Met jouw leidinggevende skills en ideeën over hoe je klanten het beste aan je kunt binden maak je van jouw Trekpleisterwinkel elke dag weer een succes. Een winkel managen vanachter je bureau? Niet bij Trekpleister. Als filiaalmanager draai je namelijk lekker mee op de winkelvloer! Zo leer je je collega’s én klanten het beste kennen.

Werken als winkelmanager bij Trekpleister betekent een combinatie van ondernemerschap en veiligheid. Je krijgt de ruimte om je eigen ideeën uit te voeren, maar kunt ook altijd rekenen op de betrouwbaarheid van onze succesvolle winkelformule.

Klanten helpen, producten bijbestellen, collega’s coachen: dat zijn mijn belangrijkste taken.

Opleiding & ontwikkeling

Bij Trekpleister hoef je niet op dag één alles te kunnen, maar krijg je van ons de ruimte en begeleiding om de basis te leren. Als filiaalmanager start je in een opleidingsfiliaal waar je een aantal weken wordt ingewerkt. Daarna ga je aan de slag in jouw eigen filiaal en start je met een leertraject van ongeveer 8 maanden waarin je verschillende trainingen volgt die je meteen in de praktijk kunt toepassen. Maar ook daarna staat je ontwikkeling niet stil. Bij Trekpleister investeren we graag in jou met verschillende (vervolg)opleidingen, trainingen en cursussen.

Onze vacatures