Over Trekpleister

Werken bij Trekpleister

Trekpleister is onderdeel van de AS Watson Group. ’s Werelds grootste internationale health en beauty retailer met ruim 16.000 winkels, 12 retailmerken in 28 markten en meer dan 130.000 medewerkers wereldwijd. Voor het boekjaar 2022 heeft AS Watson Group een omzet van 22 miljard dollar geboekt. Elk jaar bedienen we meer dan 5,5 miljard klanten via ons O+O (offline plus online) netwerk en bieden hen hiermee een unieke winkelervaring.

Werken bij Trekpleister betekent onderdeel worden van een hecht team. Met je collega’s zorg je er elke dag weer voor dat het goed gaat in jouw Trekpleisterwinkel en klanten tevreden de deur uit wandelen. Hoe? Door hard te werken, maar ook veel te lachen. Daarnaast betekent werken bij Trekpleister onderdeel worden van een succesvolle winkelketen. Want wist je dat Trekpleister met bijna 200 winkels een van de belangrijkste spelers op de Nederlandse health en beauty-markt is? Er is er altijd wel eentje bij jou in de buurt!

We hebben nog meer werk voor je in de aanbieding!

Trekpleister is onderdeel van AS Watson. In de Benelux vallen hieronder ook Kruidvat, Prijsmepper, ICI PARIS XL en Pour Vous. Wat dit voor jou als Trekpleistermedewerker betekent? Je wordt onderdeel van een wereldbedrijf en kunt breed doorgroeien. En wat dacht je van personeelskorting bij Trekpleister én alle bovenstaande merken?!