Werken in de Winkel

Bekijk de vacatures

Een leuke en flexibele baan waarin jouw mensenkennis écht van pas komt? Check. Als verkoopmedewerker bij Trekpleister zorg je ervoor dat jouw klanten niet alleen met het juiste product naar buiten lopen, maar ook met een brede glimlach. Je adviseert oprecht en weet alles over ons brede assortiment. Van mascara tot luiers en van pijnstillers tot huishoudelijke apparaten: jij weet precies wat het doet en of het past bij de vraag van een klant.

In een Trekpleisterwinkel sta je nooit stil. Als je niet bezig bent met het enthousiast adviseren van een klant zorg je er wel constant voor dat de winkel er zo goed mogelijk uitziet. Je vult de schappen bij, richt speciale actiestellingen in en verbouwt als het nodig is gewoon de halve winkel. Over werken aan je conditie gesproken!

Het leukste aan mijn werk vind ik de klanten. Soms trekken ze aan je mouw voor advies over een medicijn, en soms willen ze ook gewoon een praatje maken!

Opleiding en ontwikkeling

Al op je eerste werkdag word je betrokken bij alles wat er in de winkel gebeurt. Zo leer je veel in korte tijd. Maar ook als je de basis onder de knie hebt kun je verder leren. Denk aan verkoopopleidingen op mbo-niveau 2 en 3, erkende drogisterijvakopleidingen of de interne opleiding tot filiaalmanager. Toe aan de uitdaging van een ander filiaal? Ook dat is in goed overleg mogelijk. Het enige wat jij hoeft te doen is bij ons aangeven dat je je verder wilt ontwikkelen.

Onze vacatures