Start je Stage

Bekijk de vacatures

Starten met een stage bij Trekpleister

Doe je een mbo-opleiding en ben je op zoek naar een stage waarin je écht veel kunt leren? Bij Trekpleister kom je alles te weten over de dagelijkse gang van zaken in een drukbezochte winkel en mag je vanaf dag één veel zelf doen. Zo adviseer en help je winkelende klanten, spring je geregeld bij achter de kassa en zorg je ervoor dat alle spullen in de winkel netjes op hun plek staan.

Jouw filiaalmanager en andere collega’s zorgen ervoor dat je tijdens je stage goed wordt ondersteund. Niet alleen bij je taken op de winkelvloer, maar ook bij het maken van je schoolopdrachten. Heb je vragen of kom je er even niet uit? Dan staat er in jouw hechte en gezellige team altijd wel iemand klaar om je te helpen.

Check jouw stagevergoeding!

  • € 200,- bruto per maand, als je de mbo-opleiding niveau 3 of 4 (BOL) volgt.
  • € 100,- bruto per maand, als je de mbo-opleiding niveau 1 of 2 (BOL) volgt.

De bedragen zijn op basis van fulltime werken (37 uur per week). 

Een leuke stagevergoeding en gelijk volop meewerken in de winkel, wat wil je nog meer?

BOL of BBL

Heb je het tijdens je stage naar je zin gehad en zijn wij ook blij? Dan kun je na afloop meteen aan de slag als hulpkracht! Wil je liever werkend leren bij Trekpleister? Dan kun je via onze eigen academy een BBL-traject volgen óf volg je jouw eigen opleiding in combinatie met een leerbaan bij Trekpleister. Waar wacht je nog op?

Onze vacatures