Beginnen met je Bijbaan

Bekijk de vacatures

Jouw bijbaan bij Trekpleister

Zin om lekker bij te verdienen bij jou in de buurt? Bij Trekpleister werk je in een leuk team en zijn je werkzaamheden net zo divers als ons uitgebreide assortiment. Het ene moment sta je op te ruimen in het magazijn en het andere moment vul je de schappen aan in de winkel. En komt er een klant naar je toe met een vraag over één van onze producten? Dan help je hem of haar enthousiast verder.

Je kunt al aan de slag bij Trekpleister als je 15 jaar en minimaal 3 uur per week beschikbaar bent. Je kunt overdag werken, maar ook ’s avonds, tijdens het weekend én in de vakanties. Zo kun je je bijbaan dus goed combineren met je school of studie!

Een bijbaan bij Trekpleister is goed te combineren met school of een studie. Je kunt namelijk ook in de avonden, weekenden en vakanties werken

100% onderdeel van het team

Of je nu hulpkracht of filiaalmanager bent: bij Trekpleister is iedereen gelijk. Als vakkenvuller hoor je er helemaal bij en mag je al snel veel verschillende dingen doen. We bieden je ook genoeg doorgroeimogelijkheden zodat je het zo lang mogelijk naar je zin hebt. Starten als vakkenvuller en opklimmen naar de functie van filiaalmanager? Je  zal niet de eerste zijn!

Onze vacatures