Werken bij een Top employer

Succes, dat bouw je samen! Daarom werken wij net zo hard aan jouw carrière als aan onze eigen winkelformule. Bij Trekpleister krijg je volop de kans om met ons mee te groeien. Dat betekent hard werken en snel schakelen. Maar ook: nieuwe kennis opdoen en groeien in je functie.

Kortom, we halen je niet alleen binnen, we bieden je ook de mogelijkheid om te groeien naar het niveau waar jij het beste tot je recht komt. En dat wordt herkend en erkend in de markt. Ons HR-beleid heeft al meerdere prijzen gewonnen. Dit jaar zijn wij wederom uitgeroepen tot Top Employer. Dit betekent dat wij niet alleen beloven dat we in je investeren, maar dit ook echt doen! 

Wat is Top Employer?

Top Employer is een onafhankelijk certificeringsinstituut dat, op basis van een objectieve meting, het HR beleid van diverse organisaties analyseert en vergelijkt. Wij zijn continu bezig om de kwaliteit van ons HR beleid en ons Employer Brand te versterken. Deze certificering laat zien dat we dit op een juiste manier doen en geeft ons de mogelijkheid om ons beleid verder te ontwikkelen en meer best practices te implementeren.

Ook werken bij een Top Employer?

Werken bij Trekpleister betekent onderdeel worden van een hecht team. Met je collega’s zorg je er elke dag weer voor dat het goed gaat in jouw Trekpleisterwinkel en klanten tevreden de deur uit wandelen. Hoe? Door hard te werken, maar ook veel te lachen. Daarnaast betekent werken bij Trekpleister onderdeel worden van een succesvolle winkelketen. Want wist je dat Trekpleister met meer dan 200 winkels een van de belangrijkste spelers op de Nederlandse health en beauty-markt is? Er is er altijd wel eentje bij jou in de buurt! Dus wil jij ook werken voor een Top Employer? Bekijk dan direct onze actuele vacatures! 

Onze vacatures